Cautare

3636 de rezultate pentru "vichy lifactiv sursa dermului" (3.52 secunde)
Nu in ultimul rand, 30 iunie 2009 constituie ultima zi pentru depunerea formularului 205 "Declaratie privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa, pe beneficiari de venit", de catre platitorii de venit care au obligatia calcularii, retinerii si virarii impozitului pe veniturile cu regim de retinere la sursa, cu exceptia veniturilor de natura salariala si asimilate acestora (pentru veniturile platite in anul fiscal expirat), a adaugat seful Fiscului constantean.
Televizorul este privit si ascultat in orice imprejurare, fiind o buna sursa de informatii. ... Televiziunea continua sa fie sursa principala de informatii pentru cea mai mare parte a populatiei.
drepturi de autor La articolul 52 din norme se prevede ca pentru anumite categorii de venituri angajatorul retine la sursa impozit de 10%.
In opinia mea, astazi, in plenul Senatului, prin adoptarea tacita a OUG nr.117 din 2010, se legifereaza un "furt" prin taierea cotelor defalcate din impozitul pe venit, care reprezinta o importanta sursa de finantare pentru comunitatile locale.
Totusi, sursa citata se intreaba ce se va intampla daca o tara ca Romania pur si simplu nu poate absorbi fondurile. "Ar trebui sa se concentreze pe repararea serviciilor guvernamentale si a institutiilor inainte sa treaca la treburi mai serioase, cum ar fi autostrazile?", comenteaza aceeasi sursa.
Diferenta insa este ca polonezii au depus mult mai multe proiecte, deci o sursa de crestere a absorbtiei fondurilor europene pentru Romania este sa avem mai multe proiecte finantabile.
Pentru a atrage mai multe venituri din aceasta sursa, Guvernul Boc va introduce un nou sistem de taxe si impozite pentru case, terenuri si masini Gandul informeaza :
Astfel incompetenti de la Palatul Victoria vor modifica sistemul de impozitare a cladirilor, terenurilor si mijloacelor de transport si va impune un nou mecanism de calcul care sa permita majorarea veniturilor colectate din aceasta sursa cu peste un miliard de lei in urmatorii trei ani, releva strategia fiscala.
Totusi, in realitate, in practica fiscala internaționala se face foarte clar diferența intre impozitul pe profit datorat de persoana juridica si cel pe dividende (calculat ca un impozit prin stopaj la sursa), datorat de o alta entitate, si anume de persoana fizica", a precizat conf.
In acest sens, mentionam situatia taxei pentru serviciul public de televiziune (taxa tv) perceputa de la persoanele fizice si juridice din Romania in calitate de beneficiari ai acestui serviciu, ce reprezinta cea mai importanta sursa de finantare a activitatii SRTV.
• Avem un raport oficial al Comisiei Europene si imi asum cand imi schimb opiniile fata de opozitie. E un lucru bun sa avem o sursa suplimentara. ... (Sursa: HotNews)
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Sursa de finantare a lucrarilor de cadastru", pe care o puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
Folosind aceasta practica necinstita, producatorul induce in eroare consumatorii, creandu-le perceptia falsa ca vor consuma o apa minerala naturala carbogazoasa, respectiv o apa cu un continut de dioxid de carbon care provine direct de la sursa. ... Sursa:
Sectiunea finala de aproape 1 km reprezinta fractiunea pe care autostrada Ploiesti - Brasov (Cristian) se va alinia spre flancul stang al raului Valea Rasnoavei, urmand traseul drumului national 73A Predeal- Rasnov. Sursa articol: Cotidianul ro Sursa foto: Economica.net
In 1953 fabrica s-a reprofilat pe productia de motociclete, producand un numar total de 12 unitati din modelul IMS 53.Din anul 1957 incep sa se produca piese de schimb auto (cutii de viteze si motoare), an care coincide cu demararea fabricarii autoturismelor de teren IMS 57, M59 si M461.(sursa:iasi365.ro /wikipedia.ro) (Sursa:
WOWbiz.ro a aflat dintr-o sursa apropiata Gabrielei Szabo ca fosta atleta are un mare regret, acela ca nu poate avea copii.
Gala Bute a fost, practic, primul dosar scos de la sertar", a explicat o sursa a ziarului. ... Presedintele n-a explicat care este sursa rezervelor sale, dar a acceptat-o pe Alexandru.
peste 160.000 vizitatori unici lunar (la nivelul lunii aprilie 2005 - sursa BBMedia), din care:
Memoria PRAM este una non-volatila, adica isi pastreaza informatia si fara sursa de curent, si, datorita numarului mare de cicluri de scriere, in jurul a 100 de milioane, se pozitioneaza ca un concurent serios al formatului Flash.
google-analytics.com